Mahindra Racing 1.3.1

Licentie: Gratis proefperiode ‎Bestandsgrootte: 8.60 MB
‎Gebruikersbeoordeling: 3.0/5 - ‎1 ‎Stemmen

Nu kun je Mahindra Racing overal mee naartoe nemen! Met de nieuwe Mahindra Racing Mobile App kun je updates krijgen over je favoriete team, waar je ook bent. Download de Mobiele App voor exclusieve Mahindra Racing content inclusief race-updates, fietsdetails, fotogalerijen en meer!

Belangrijke kenmerken van de Mahindra Racing Mobile App zijn: - Race resultaten - Afbeeldingsgalerieën - Fietsspecificaties - Race kalender en Race Count Down Widget - Social Media Integration – Facebook / Twitter - Nieuwsbrief bezorgd via de applicatie - Informatie over het Team / Riders - Persberichten - Kalendermeldingen voor races - Het delen van afbeeldingen op verschillende platforms (Facebook / Twitter / WhatsApp etc)

Over Mahindra Racing: Mahindra Racing is het eerste Indiase team dat in 2012 deelneemt aan de FIM MotoGP™ World Motorcycle Racing Championship en het Italian National Motorcycle Racing Championship (CIV).

Racen in de Moto3™ klasse in motogp, Mahindra Racing ging het seizoen 2013 met zijn eigen nieuwe 4-takt, eencilinder, 250cc motorfiets: de Mahindra MGP3O, ontwikkeld met ervaren Zwitserse firma Suter Racing Technology AG. De ervaren Spanjaard Efrén Vázquez (26, uit Bilbao) wordt ploeggerechtd met de bevliegende Portugese tiener Miguel Oliveira (18, uit Pragal bij Lissabon). Bij de openingsronde in Qatar eindigde het duo met een best-ever double Top 10 resultaat voor het enige Indiase team in de Grand Prix motorraces. In ronde 2 in Austin eindigde Oliveira als vijfde, terwijl Vázquez de 14e plaats opeiste. Vázquez vierde een derde opeenvolgende top tien in ronde 3 in Jerez en eiste de achtste plaats op.

In het CIV-seizoen 2012 nam Mahindra Racing deel aan de 125 GP-klasse en werd het eerste team uit India dat een internationaal motorsportevenement won, waarbij hij uiteindelijk zes overwinningen uit acht races behaalde en het Constructors' Championship veiligstelde. In het CIV-seizoen 2013 heeft het team de Moto3 (250cc – 4 slagen) ingedaan met getalenteerde rijders Andrea Locatelli (16, uit Alzano Lombardo) en Michael Rinaldi (17, Rimini, Emilia-Romagna). Locatelli eindigde ronde 1 en 2 met een fantastische dubbele podiumfinish. Terwijl het winnen van de eerste, eindigde hij de tweede in de derde positie. Rinaldi eindigde als achtste in de eerste ontmoeting en een respectabele zesde in de tweede.